Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

"Eric Cartman" VS Sigmund Freud !


Mετά από καιρό χθες είπα να επανέλθω στον κόσμο των μπλογκς ελέω κατάληψης και να εκφράσω την άποψη μου-τεκμήριο πάνω στην διαφορά μεταξύ sexy και σεξουαλικότητας. Στο κλασσικό net research όμως που ξεκίνησα για να βάλω τίποτα spicy στοιχεία και παράξενα νούμερα ώστε να γίνει πιασσάρικο το άρθρο και το διαβάσει και κανένας άλλος ολόκληρο πέρα από εμένα  έπεσα πάνω σε ένα βίντεο το όποιο με χτύπησε κατακέφαλα. Φίλοι και εχθροί γνωρίστε τον David Duke !

"Biggest duche in the universe"

O FREUD EINAI O ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

 Τι μάθαμε : O πατέρας της ψυχανάλυσης (αδιαμφισβήτητα) κατηγορείται για «στιγμιαίο λάθος». Έχει λοιπόν και ένα μπάσταρδο παιδί που δεν είναι άλλο από τη σεξουαλική επανάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Η Μadonna κάνει ομαδικό σεξ και καίει σταυρούς στα video-clip της, επηρεασμένη από τις διδασκαλίες του Σιγμούνδου. Η Lady Gaga και τα σαδομαζοχιστικά υπονοούμενα της αποτελούν ύπουλα όπλα των σιωνιστών απογόνων του Φρόιντ που κυβερνάνε τον κόσμο. Οι ταινίες τύπου Αmerican Pie αποτελούν επίσης -εμμέσως πλην σαφώς- σεναριογραφικές ιδέες του Σιγμούνδου του οποίου οι μισοί ακόλουθοι έχουν κατακτήσει το Hollywood δίνοντας στους (καημένους) αμερικανούς τον ρόλο του κομπάρσου. Οι άλλοι μισοί ασχολούνται με τον χώρο της πορνογραφίας στον οποίο επίσης κυριαρχούν. Φήμες λένε πως το συμβόλαιο της Kim Kardashian περιείχε 2 δωρεάν χρόνια ψυχοθεραπείας ενώ στην Pamela Anderson υποσχέθηκαν προσωπικό αυτόγραφο του Σιγμούνδου. Κλασσικό παράδειγμα Εβραίου σιωνιστή λάτρη του Φ. αποτελεί ο κύριος Elli Roth που μέσω της ταινίας Hostel  την οποία σκηνοθέτησε το 2005, με τις εικόνες απαράμιλλης βίας και σεξουαλικής βαρβαρότητας, βούτηξε το θύμα την Αμερική σε ένα φαύλο κύκλο βίας και απανωτών βιασμών. Συνοψίζοντας? Ο David Duke στο παραπάνω βίντεο και κυρίως με το έργο του κατηγορεί τον Φρόιντ ως τον πρώτο υπεύθυνο (-κύριο) για την σημερινή σεξουαλική αποκτήνωση του κόσμου η οποία έχει οδηγήσει σε έκρηξη Σ.Μ.Ν, αλκοόλ, ναρκωτικών ,κατάρρευση του οικογενειακού θεσμού, βιασμούς ανηλίκων και γενικά όλα τα κακά του κόσμου. Μόνο για την κατάντια της ΑΕΚ δεν άκουσα κάτι.

Η επίσημη κατηγορία : Ο David Duke ο οποίος είναι ένας white nationalist, racial realist (στα ελληνικά αποδομένες μου φάνηκαν αστείες), πρώην ηγετικότατο μέλος της Κου Κλουξ Κλαν, υπέρ της απόλυτης απαγόρευσης εισόδου μη αμερικανών στην Αμερική, φανατικός Αμερικανός-χριστιανός-συντηρητικός και πολλά χρόνια στο παιχνίδι της πολιτικής. Ο αγώνας και το έργο του λέει πως οι εβραίοι κινούν τα νήματα όλου του κόσμου, αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα δεινά της Αμερικής και του κόσμου γενικότερα και πως όλοι οι εβραίοι έχουν αταβιστικό μίσος προς τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ξεκινάει το ξετύλιγμα του κουβαριού της εβραϊκής κυριαρχίας από το 1899 και τον Φρόιντ τον οποίο θεωρεί έναν εβραίο αταβιστή και πολύ ηγετικό σιωνιστή. Παραθέτει χαρακτηριστικά απόσπασμα του στο οποίο ο Φ. λέει πως θαυμάζει τον Αννίβα για την εναντίωση του στη καθολική Ρώμη και ένα άλλο στο οποίο ο Φ. αποθαρύννει μία γυναίκα από το να γεννήσει το παιδί ενός ΜΗ εβραίου. Φρονεί επίσης πως ο Φ. με τις δικές του θεωρίες περί σεξ έθεσε τις βάσεις για την σημερινή κοινωνιοσεξουαλική κατάντια εν έτει 2011.


Η υπεράσπιση : Στα γελοία αποσπάσματα δεν μαθαίνουμε τίποτα σοκαριστικό καθώς ο αθεϊστής Φ. είναι γνωστό πως θεωρούσε την θρησκεία περιττή και ένα μέσο εξουσίας. Λογικό είναι λοιπόν να θέλει να κάνει πόλεμο στην καθολική εκκλησία στο όνομα της επιστήμης. Επίσης στα χρόνια εκείνα όλοι ήθελαν να παίρνουν παπούτσι από τον τόπο τους, ούτε παγκοσμιοποίηση είχαμε ούτε site με ρωσίδες νύφες. Από εκεί και πέρα ο επιστήμονας Sigmund Freud έστρεψε την προσοχή της επιστημονικής κοινότητας στην έννοια του ασυνειδήτου ως το κομμάτι της ψυχικής ζωής που υπάρχει και μάλιστα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις πράξεις του ατόμου χωρίς το άτομο να μπορεί να κοντρολάρει εύκολα το κομμάτι αυτό του εαυτού του. Έτσι μίλησε για καταπιεσμένες αναμνήσεις οι οποίες υποσυνείδητα ορίζουν την συμπεριφορά του ατόμου. Οι αναμνήσεις αυτές ήταν κατά κύριο λόγο σεξουαλικές και κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησαν οι ψυχοσεξουαλικές θεωρίες του Φ. περί οιδιπόδειου, σεξουαλικότητας στα παιδιά, φθόνο του πέους στις γυναίκες και όλα τα σχετικά που η εκτενής ανάλυση τους δεν είναι της παρούσης. Ο Φ. έδειξε την αλήθεια και αποκάλυψε στον άνθρωπο το πώς λειτουργεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του μυαλού του. Δεν μίλησε για σεξουαλική απελευθέρωση του πλήθους και ούτε νοιάστηκε ποτέ για την σεξουαλική έκρηξη των μαζών που έγινε 60 χρόνια μετά. Οι ιδέες του για αρκετά χρόνια χλευάστηκαν και η επιστημονική τους αναγνώριση τους συνέπεσε (χονδρικά) με την πρώτη και δειλή «σεξουαλική επανάσταση» στα 1920s’. Υπερμεγεθοποιημένη παρουσιάζεται μερικές φορές και η συμβολή του Φ. στην ριζοσπαστικά σαρωτική σε κοινωνικό επίπεδο σεξουαλική επανάσταση του 1960-1980 με το σεξ εκτός γάμου, τους hippies, τα φεμινιστικά κινήματα, τα δικαιώματα των gay κ.α. Σύγχρονοι κοινωνιολόγοι στρέφονται πιο πολύ στου μαθητές του Φ. Otto Gross και Wilhelm Reich οι οποίοι ανέπτυξαν την θεωρία της κοινωνιολογίας του σεξ ,στον σεξολόγo Αlfred Kinsey και τον γνωστό μας Ηugh Hefner. Κάπου εκεί σταματάει η επιστημονικά επίσημη επιρροή του Φ. στην σεξουαλική εξέλιξη του ανθρώπου η οποία πήρε τη δικιά της ροή μέσα από τις κοινωνικές εξελίξεις και τα Μedia. Το «Deep throat», η Marilyn Monroe, η Rock μουσική, βιβλία όπως «O εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ», το χάπι αντισύλληψης και άλλα εκατοντάδες πράγματα άλλαξαν για πάντα το status quo.


Συμπέρασμα :  Άθλιε γελοίε κλασσικέ αμερικανέ David Duke σε καταλαβαίνω ότι θες να ρίξεις το φταίξιμο της σημερινής κατάντιας του κόσμου μακριά από τους άγιους συμπατριώτες αμερικανούς σου. Και οι παμόνηροι μισητοί κατά γενική ομολογία Εβραίοι φαίνονται ένας πολύ καλός στόχος. Μάλιστα παίζει να έχεις και δίκιο ως ένα σημείο. Να υπάρχουν μερικοί Εβραίοι που κάνουν τέτοιες μαλαγανιές μου φαίνεται πολύ πιθανό. Αλλά να ρίχνεις το φταίξιμο εξ'ολοκλήρου σε αυτούς αποποιώντας το ιερό σου και "αν μη τι άλλο" πνευματικά ανώτερο έθνος  σου από κάθε ευθύνη είναι κάτι που δεν το δέχομαι. Κύριε Duke o οικογενειάρχης Φρόιντ ευθύνεται για αυτό ? 


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ?


KΑΙ ΑΥΤΟ ?



KAI AYTO ?

Δεν αντιλέγουμε πως ο Φρόιντ ήταν από τους πρώτους που μίλησε για σεξ και λίμπιντο και όλα τα συναφή. Αυτό όμως δεν το κάνει πατέρα της σημερινής σεξουαλικής κατάντιας. Με αυτή τη λογική ας ευχαριστήσουμε τον Graham Bell για τα σημερινά  I-phone, ας κατηγορήσουμε τον πρώτο άνθρωπο που κλώτσησε μία ποδοσφαιρική μπάλα για τα στημένα πρωταθλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ας κάνουμε ένα "μνημείο του άγνωστου νεάτερνταλ που ανακάλυψε τον τροχό" για να τον τιμήσουμε για την Bugatti Veyron που απολαμβάνουμε σήμερα και ας επιλέξουμε μία μέρα για να τιμάμε τον πρώτο άνθρωπο που έβαλε μία στέγη πάνω από το κεφάλι του στο όνομα των ουρανοξυστών που κοσμούν τον ουρανό του Dubai !

H προπαγάνδα σου...Εric Cartman της πραγματικότητας είναι ολοφάνερη. Και αν περνάει στις χαζοχριστιανικές ρεπουμπλικάνικες αμοιβάδες που σας γλείφουν τα αρχίδια και σας ζητούν να θέσετε υποψηφιότητα για πλανητάρχης το 2012 (true fact!), σε έναν τυχαίο σκεπτόμενο που ξέρει μερικά βασικά πράγματα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ! Όσο έχουμε μυαλό δεν θα πιστέψουμε καμία θεωρία συνωμοσίας που αγιοποιεί την Αμερική και την αναφέρει σαν άτυχο θύμα. Άντε στο καλό να αποδείξεις πως ο Lars von Trier  μπλόφαρε στις δηλώσεις του περί ναζισμού και πως είναι και αυτός στρατιώτης των Εβραίων επειδή στον Αντίχριστο δεν σταμάτησε να δείχνει πούτσες και αίματα.


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Α και που'σαι? Την επόμενη φορά φτιάξε ένα παρόμοιο βίντεο με σένα πρωταγωνιστή μπας και πειστεί και ο τελευταίος παράξενος δύσπιστος. 


15 σχόλια:

  1. agapw ton eric! agapw to blog sou! agapw ton freud! agapw to porn! kai twra p t skefomai agapw kai tous ''jews'' ! god bless me!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nemeth δίδαξες ήθος. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαβάζω ξανά άρθρο σου! Χαίρομαι τα μάλα! Επίσης, χαίρομαι για το topic σου, αλλά προσωπικά δεν θα το περιόριζα στο συγκεκριμένο περιστατικό. Στην Ελλάδα έχουμε, τόσο στον (ακρο)αριστερό όσο και στον ακροδεξιό χώρο, άτομα που αποκαλούν τους Εβραίους υπέρτατους σφαγείς, ενώ ταυτόχρονα αγνοούν βολικότατα σφαγές των Τούρκων ή των Αλβανών, που είναι ουκ ολίγες, αλλά έτσι και αρθρώσεις λέξη για το double standard που επικρατεί, θα σε ταμπελώσουν κατ' ευθείαν.

    Το πιο γελοίο είναι ότι επειδή ακριβώς οι ΗΠΑ δεν αποτελούν ενιαίο έθνος, αλλά κράτος μεταναστών που επιβλήθηκαν με γενοκτονίες, δεν μπορεί να υπάρξει καν σαν έννοια ο "εθνικισμός", οπότε βρίσκουν έννοιες όπως "λευκός εθνικισμός" (σιγά μην είναι και λευκός γάμος) και "φυλετικός ρεαλισμός" (σε λίγο θα λανσάρει σαν όρο το "φυλετικές μάχες"). Αν είναι μια φορά ηλίθιο να μιλάς για το πώς η μελανίνη στο δέρμα κάποιου καθορίζει τη ζωή του, εδώ στην Ελλάδα, είναι χίλιες φορές πιο ηλίθιο να το λες σε ένα κράτος με κράμμα Γερμανών, Ιρλανδών, Σκοτσέζων, Ουαλών και Άγγλων, συν τους Λατινογενείς. Ο ίδιος ο τυπάς είναι ζωντανό ανέκδοτο, που αν δεν είχε φανατικούς οπαδούς, θα τον έβλεπα στο τοπικό πανηγύρι και θα του πετούσα μπανανόφλουδες...

    Υ.Γ: Οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να γίνουν θύματα. ΠΟΤΕ. Το κράτος τους δεν έχει αυτό το καλούπι, σε αντίθεση με το δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασα να αναφέρω στη δεύτερη παράγραφο τους Μαύρους. Το να πας κόντρα σε 13% πληθυσμού (οι μαύροι, ίσως είναι και περισσότεροι βέβαια) που έφτασαν στη χώρα που κατάκτησες ταυτόχρονα με εσένα (give or take some years), είναι σαν να λες "13% του έθνους μου, ΔΕΝ ανήκουν στο έθνος μου". Way to go, asshole. Μα καλά, από πού τα ξετρυπώνουν αυτά τα σούργελα?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Kenpachi γεια σου και πάλι μετά από καιρό. Το πολύ ενδιαφέρον (γενικά) αυτό topic περιορίζεται από εμένα σε αυτό το περιστατικό και συγκεκριμένα στον Freud καθώς σπουδάζω ο ίδιος ψυχολογία και με αφορά κατά κάποιο τρόπο προσωπικά. Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα και 2-3 βιβλία για τον Freud ώστε να ξέρω περίπου τι άνθρωπος ήταν, τι ήθελε να πετύχει, τι πέτυχε τελικά και τι ευθύνη φέρει για τον κόσμο μας έτσι όπως είναι σήμερα. Το να βγάζει χολή ένας βλάκας πωρωμένος αμερικανός πολιτικός για τους εβραίους υπονοώντας πως οι αμερικανοί είναι άσπρα προβατάκια είναι κάτι που με εξοργίζει ιδιαίτερα.Παρόλαυτά δεν μπορώ να πω "όχι δεν ισχύει ρε ανόητε, οι εβραίοι στο συνολό τους είναι καλά παιδιά". Το να προσπαθεί όμως να εντυπωσιάσει τα πλήθη του με μία αναφορά στο μακρυνό 1899 και τον παράξενο γερόFreud και τις "φιλοαννιβικές" πεποιθήσεις του είναι κάτι που μπορώ να το πάω ένα σκαλί πιο πάνω και να το κοντράρω με επιχειρήματα. Αυτός πάνω κάτω είναι ο λόγος που δεν επεκτάθηκα στον πολιτικό και κοινωνικό ορίζοντα όπως υποθέτω εσύ θα έκανες.

    Υ.Γ:Ρε'συ τι δουλειά κάνεις? Κάθε φορά με εντυπωσιάζουν οι γνώσεις σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σαντρα παιδί μου ωραίες και καλές οι λατρείες σου, ξέρεις ότι συμφφωνώ σε όλες ανεξαιρέτως ! Αλλά μία ερώτηση μόνο!

    το "god bless me" ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ma ti n pw God bless america? no fucking way!! niko paidi m ! :P oopss nemeth paidi m i meant!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. god bless nemeth! Aπό εδώ και πέρα να το ξέρεις :P
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nemeth, θα βρεθείς προ εκπλήξεως: Είμαι φοιτητής στο δεύτερο έτος. Όσα γνωρίζω, τα γνωρίζω διότι ενδιαφέρομαι να τα μάθω.

    Από αυτά που γνωρίζω, ο Freud είχε κάποια "θεματάκια" με τη ζωή του. Οι ιδέες του, ναι μεν έθεσαν θεμέλια, αλλά ήταν σαθρά σε αρκετά σημεία. Βέβαια, το να κάνει κριτική στον παραπάνω ένας που λέει με σοβαροφάνεια ότι η μελανίνη προσδιορίζει αν κάποιος είναι ανώτερος ή κατώτερος είναι γελοίο, όπως πολύ ορθά ανέφερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλα ρε, εντυπωσιάζομαι!Πιο μικρός και από μένα είσαι (κατά ένα χρόνο).Σε ποιο πανεπιστήμιο είσαι ?

    Σχετικά με τον Freud τώρα : 1) τι εννοείς θεματάκια?

    2) Προφανώς και δεν ήταν όλα όσα είπε στην εντέλεια. Δεν έχω τέτοια απαίτηση ούτως ή άλλως. Αλλά ρε'συ ήταν γαμάτος o τύπος. Ότι και να λέμε. Πραγματικά, ο κόσμος με τα μάτια του Freud βγάζει τόσο πολύ νόημα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι σε τμήμα Δομικών Έργων (ΤΕΙ), τοποθεσία μπορώ να σου πω κατ' ιδίαν (μπορείς να αντιληφθείς ότι είμαι Ελλάδα από τα συμφραζόμενα).

    1) Το concept του φθόνου της γυναίκας για το πέος του άντρα. Κάπως γελοίο. Και μερικά άλλα για τα οποία θα παραθέσω στοιχεία κάποια άλλη στιγμή, ελπίζω.

    2) Μπορείς να μου αναλύσεις πρακτικές εφαρμογές της σκέψης του Freud στις ανθρώπινες κοινωνίες? Ασφαλώς, δεν περιμένω να είναι εντελώς αλάνθαστος και ότι σίγουρα χρειάζεται τροποποιήσεις η σκέψη του για να μπορεί να εφαρμόζεται εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπαω εβραίους για:την πρώτη μεγάλη αγάπη (Χαγκίτ από Τελ-Αβίβ),Ζόχαν,Νάννυ Φραν,στο Ισραήλ (Εβρα'ί'α όπως το λέω εγώ) πάνε και οι γυναίκες στρατό 2 χρόνια παρακαλώ (οι άντρες 3) και τέλος για τη μιλφάρα που γνώρισα και έγινε ωραίο σκηνικό πριν 2 εβδομάδες (ένα δάκρυ συγκίνησης έτρεξε στα αντρίκιο μου μάγουλο όταν για πρώτη φορά έκανα σοβαρή κουβέντα με γυναίκα για 45ρια,σκοπιές και σκηνάκια).
    Μισώ Ισραήλ γιατί:μας βάζουν να μάθουμε τη γαμημένη τους ιστορία στο δημοτικό και το ονομάζουν "μάθημα των θρησκευτικών",γιατί είναι ακόμα πιο μπάσταρδοι και μουνόπανα απ' ό,τι φαντάζεστε,γιατί είναι υπεύθυνοι για την προπαγάνδα που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη περί δημοψηφίσματος και ανεξαρτητοποίησης της Κρήτης (πρώτα είμαστε Έλληνες και μετά Κρητικοί,Στερεοελλαδίτες,Θράκες κ.τ.λ.),τέτοια ρήτρα περί δημοψηφίσματος δεν υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ του Σουλτάνου και της Βασίλισσας της Αγγλίας όταν επισυνάφθηκε η συμφωνία.Είναι ρουφιανιές των μουνόπανων για να βάλουν το κωλόχερό τους στην Κρήτη.Γιατί οργάνωσαν πολλές αποστολές στη Μεσόγειο ώστε πολλά ελληνικά ναυάγια και μνημεία να "χαθούν" ή να μετονομαστούν "Ισγαηλίτικα"....κατά τ' άλλα Nemeth,έδωσες αρθράρα στο λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε, ναι, ήμουν μπροστά στο τείχος των δακρύων σε μια φάση, στην Ιερουσαλήμ. Το άσχημο που είδα ήταν οι ορθόδοξοι Εβραίοι που κουτουλούσαν στον τοίχο σαν ψυχαναγκαστικοί σε τρελάδικο. Εκείνο που μου άρεσε ήταν τα μνημεία. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν ένας λόχος δίπλα μου και επικεφαλής ήταν γυναίκα (και καλό κομμάτι εδώ που τα λέμε). Και εκεί η φάση είναι αντίθετη με τις μουσουλμανικές χώρες: Φεμινισμός και οικογένεια πάνω από όλα. Έτσι και χωρίσεις τη γυναίκα σου και έχεις παιδιά, σου γαμάνε τον αδόξαστο.

    Αυτό με την ιστορία είναι ένα θέμα, αν και δεν θα το έθετα έτσι: Θα έλεγα απλά να καταργήσουν το μάθημα και να το κάνουν ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ και όποιος θέλει να κάνει. Αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δε βολεύει τους φανατικούς. Εκεί έπρεπε να έχουμε πιο κοσμικό κράτος.
    Η φάση με την Κρήτη είναι άκυρη, Χωστήρα. Οι Εβραίοι δε νομίζω να νοιάζονται για το τι κάνουν οι Κρητικοί (σου μιλάει Κρητικός από ανατολική Κρήτη). Απλά μερικοί που λένε "οι Αθηναίοι μας παίρνουν τα λεφτά" και θέλουν δήθεν ανεξαρτησία. Εγώ λέω "ναι, μαλάκες, για να μας κυβερνάνε οι γκάνγκστερ με την κάνναβη". Η Κρήτη είναι Ελλάδα. Έχουμε δύο ελληνικά κράτη (Ελλάδα, Κύπρος). Δε χρειαζόμαστε περισσότερα. Άσε τους ηλίθιους νταήδες στην Κρήτη (για τους υποστηρικτές δήθεν ανεξαρτησίας μιλάω) να πουλάνε επανάσταση. Δεν ξέρουν να κάνουν και τίποτε άλλο.

    Α, και κάτι άλλο: Σε μια φάση είχα πει σε γνωστό μου: Αν το Ισραήλ ήταν σαν την Ελλάδα (σε εξωτερική πολιτική), δε θα υπήρχε Ισραήλ. Αν η Ελλάδα ήταν σαν το Ισραήλ, θα εκτεινόταν μέχρι την Άγκυρα (ουουουουου, ας μην είμαστε υπερβολικοί, χεχε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ken δεν είχα πάρει πρέφα το σχόλιο σου. Θα σας απαντήσω both of yοu asap.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το "ασάπ",ακόμα το περιμένουμε!!!

    http://ocelebritis.blogspot.com/2011/11/blog-post_20.html

    Μπες να μου πεις τη γνώμη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Nemeth ήρθε και η δικιά σου η σειρά!!

    http://ocelebritis.blogspot.com/2012/01/10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή